Ladda ner vår produktkatalog Freshab Räkna ut hur mycket ni tjänar

Sälj direkt

Genom enkel försäljning för klassresan kan alla ge varje skolklass en möjlighet att bege sig iväg på ett oförglömligt äventyr tillsammans.

Vill du göra en beställning, fyll i formuläret nedan. Fälten märkta med asterix (*) är obligatoriska. När ordern skickas iväg kommer ett mail till dig med bekräftelse på ordern och förväntat leveransdatum. Självklart kan föreningar och lag beställa här också!

Sälja direkt är en lösning som vi på freshab tagit fram för skolklasser och föreningar som vill tjäna pengar på försäljning av våra produkter utan en allt för stor risk. Detta är ett utmärkt alternativ för att tjäna pengar till föreningen eller er skolklass. Genom att tjäna extra pengar till föreningen eller klassen kommer ni kunna göra de aktiviteter som ni drömt om.

Lägg din order här
Ta fram ett paket som passar min förening

Såhär går det till…

  • Ni kommer överens om vilken/vilka produkter er skolklass/förening vill sälja, samt vilket antal. (Se respektive produkt för minsta beställningsantal)
  • Ni gör beställningen via hemsidan, ringer eller mailar oss.
  • Vi levererar er beställning samt skickar en faktura med 60 dagars kredit.
  • Ni säljer så mycket ni bara kan under dessa 60 dagar, betalar fakturan och behåller överskottet.

Snabbfakta
60 dagar returrätt
60 dagar kredittid
Fri frakt ( vid beställning över 5000:-)

Låter detta som ett bra sätt för er att tjäna pengar till föreningen eller klassen?
Kontakta oss redan idag så kommer ni snabbt igång med att tjäna pengar till klassen/föreningen!


Sälja med katalog

Att sälja med katalog går till på följande sätt. Ni beställer produktblad ifrån freshab där ni ser alla produkter, vilket förenklar försäljningen till er skolresa. Alla medlemmar får ett varsitt produktblad och ett beställningsformulär (kan även laddas ner ifrån hemsidan).

Vill du att försäljningen för skolresan ska synas mer? Vi designar produktbladet med skolnamnet och klassen! Eller varför inte trycka er föreningslogga? Ring oss för mer information.

Vi rekommenderar att det finns en ansvarig person som tar hand om beställningarna och även ansvarar för betalning av faktura. Detta för att förenkla er försäljning till skolresan.

Lägg din order här

Ladda hem produktkatalog
Ladda hem informationskatalog

Varje medlem eller elev får 40 dagar på sig att ta emot så många beställningar som möjligt. Man går t.ex. runt och knackar dörr och låter kunderna få se produktbladet, berättar för kunden att man kommer tillbaka efter några veckor med det som är beställt och tar då emot betalning.

Vi lämnar 20 dagar kredit.

Snabbfakta
40 dagar försäljningsperiod
20 dagar kredittid
Fri frakt (vid beställning av minst 5000:-)