Ladda ner vår produktkatalog Freshab Räkna ut hur mycket ni tjänar

Vanliga frågor & svar

Svar: Nej. Ni ligger inte ute med pengar. Ni får dom produkter ni beställer, och ni får betalt för det ni säljer. Kort sagt – ni ligger aldrig ute med en krona.

Svar: Ni kontaktar kundtjänst inom 60 dagar. Vi skickar en retursedel till er som ni fyller i och returnerar till oss samt att ni själva får stå för returfrakten.

Svar: Vi skickar alltid fraktfritt vid order över 5000:-  Vi kör det själva eller levererar DHL, Under arbetstid 08: 00 – 17: 00.Vi levererar på 2-7 arbetsdagar.

Svar: Med sälja med katalog har ni mer produkter som kunden kan välja på och det kan tillföra merförsäljning men det kan också vara en nackdel för att kunden inte kan se produkten.

Svar: Sälja med katalog så packar vi ner det som ni har beställt men vi kan inte ta order under 50st produkter. Sälja direkt så kan ni se att det finns en låda på varje produkts sida. Den talar då om för er hur många produkter ni kan beställa.

Svar: Det som är mest prisvärt för slutkund samt er är vårt medium kit med artikel nummer A 201 0025. Lättsålt och väldigt mycket för pengarna samt en hög vinst tillbaka till er..