Ladda ner vår produktkatalog Freshab Räkna ut hur mycket ni tjänar

Tjäna pengar till föreningen.

Oavsett vad er förening behöver pengar till så kan detta uppnås genom försäljning via föreningen. Oavsett om pengarna skall gå till ett träningsläger, köpa en ny häst eller något annat roligt så kan ni tjäna pengar till föreningen genom att sälja våra produkter.

Tipslista

MAMMA & PAPPA 2 ST
FARMOR 1 ST
FASTER GRETA 1 ST
GUNNAR 4 ST
PAPPAS JOBB 5 ST
KNACKA DÖRR 3 ST

Totalt 16st

Gör något kul tillsammans!

Vi erbjuder lättsålda kvalitetsprodukter till riktigt bra priser som hjälper er att nå era mål. Vi bistår er inte bara med produkter utan även med tips och tricks för hur ni skall gå till väga.

Vi har flera års erfarenhet av att tjäna pengar till föreningen och vi delar gärna med oss av alla våra tips. För försäljningstips så kan ni läsa mer på vår sid som heter Säljtips. Vi ger mest pengar tillbaka till föreningen, det ger er mer klirr i kassan.

Vanligen behövs ingen hjälp för att sälja våra produkter och tjäna pengar till föreningen eftersom att man oftast kan vända sig till familj, vänner, grannar och på det viset inte behöver knacka dörr. Att få mer pengar till föreningen har aldrig varit lättare.

 

För att hjälpa er på traven så har vi här ändå några tips som kan hjälpa er att t.ex. tjäna pengar till föreningen. Vill ni veta mer, kontakta oss på freshab så hjälper vi er gärna då vi har flera års erfarenhet av att hjälpa föreningar att få mer pengar i kassan.