Ladda ner vår produktkatalog Freshab Räkna ut hur mycket ni tjänar

Tjäna pengar till laget och klubben

Behöver ni tjäna pengar till fotbollslaget, föreningen eller klubben? Sedan 2007 har vi på Freshab med våra lättsålda och populära produkter som tandborstar, fryspåsar och Första Hjälpen Kit i olika utföranden hjälpt många att tjäna pengar till föreningen med upp till hela 55 % i förtjänst.

Produkterna är av god kvalité och så lättsålda att det oftast räcker att sälja till familj och vänner för att tjäna ihop pengar till laget. Med ert fantastiska lagarbete och engagemang kommer ni nå målet och tjäna pengar till lagkassan inför ert kommande träningsläger, inköp av ny häst eller något annat roligt ni vill göra tillsammans.

Hos oss behöver ni aldrig ligga ute med några pengar, utan vi erbjuder självklart kredit på 60 dagar. Till detta får ni även 60 dagars returrätt och fri frakt när ni beställer över 100 enheter.

Tjäna pengar – vi hjälper er

Vad ni än vill använda pengarna till ställer vi upp och hjälper er, inte enbart med prisvärda kvalitetsprodukter, utan vi delar även gärna med oss av tips och råd för hur ni ska kunna öka er försäljning på bästa sätt. Vi har flera års erfarenhet av att hjälpa föreningar tjäna pengar, och ni kan även läsa mer om hur ni kan gå till väga på sidan som heter Säljtips. Men för det mesta behövs ingen hjälp för att sälja våra produkter och tjäna pengar till föreningen då man oftast vänder sig till familj, vänner och grannar och därför inte behöver knacka dörr. Att tjäna pengar till laget har aldrig varit lättare eller roligare.

Här är ett förslag på vilka ni kan sälja produkterna till och göra det så enkelt som möjligt:

-  Mamma och Pappa 2st
-  Farmor och Mormor 2st
-  Mammas jobb 5 st
-  Pappas jobb 5 st

Totalt 14 st
 

Då det ska vara enkelt och roligt att tjäna pengar till laget har vi skapat några garantier. Vi erbjuder er upp till 55 % förtjänst samt:

-  60 dagar returrätt
-  60 dagar kredit
-  Fri frakt (vid beställning över 5000:-)

Vi gör det helt enkelt lite enklare och lite roligare att tjäna pengar. Vill ni veta mer, eller vill ni kanske sätta igång och tjäna pengar till föreningen på en gång? Då ska ni kontakta oss på Freshab idag! Varmt välkommen.