Ladda ner vår produktkatalog Freshab Räkna ut hur mycket ni tjänar

Referenser

Vi har sedan start 2007 samarbetet med över 1000st olika föreningar och skolklasser med försäljning av produkter som ger dem extra pengar till en skolresa. Vi har bland annat hjälpt föreningar att kunna driva verksamheten vidare. Vi har hjälpt skolklasser att komma iväg på klassresor med hjälp av skolförsäljning. Här nedanför kan ni läsa om några av våra många lyckade samarbeten.

De tjänade 137.500:-

Kristianstadflickorna


När vi i maj 2010 upptäckte att vår dåvarande kassör hade förskingrat drygt 500.000 kr från vår förening var vi tvungna att på något sätt få ihop till hyrorna så att vi kunde fortsätta vår verksamhet. Räddningen för oss kom när vi hittade Freshabs tandborstar.

Vi sålde 2500 tandborstpaket som gav oss en ny chans att fortsätta vår 37 år gamla dansförening med nästan 400 flickor i åldrarna 4-20 år.

Att sälja freshabs tandborstar gav snabbt och enkelt pengar till vår förening.

Marie Nilsson
Kristiandstadflickorna

 
De tjänade 39.600:-

Gunnebo Ryttarsällskap


Att sälja freshabs tandborstar gav snabbt och enkelt pengar till vår förening. Vi hade ett tydligt mål då alla pengarna skulle gå till inköp av en ny häst. Genom medlemsmöten, intern information och säljtävlingar peppade vi medlemmarna. Dessutom var tandborstarna av bra kvalitet och snygga så det kändes bra och roligt att sälja till grannar, släktingar och kollegor.

Många föräldrar la helt enkelt tandborstarna i fikarummet på jobbet med en lapp som förklarade syftet och vips var de slut!

Vi köpte in 720 st 5-pack som såldes på en dryg månad och för pengarna köpte vi Mr Darcy. En trevlig häst som nu hyrs ut till de lite äldre eleverna. Något vi länge velat kunna erbjuda våra medlemmar och nu äntligen kunnat förverkliga tack vare Freshab.

Erika Olsson, sponsoransarig
Gunnebo Ryttarsällskap

 
De tjänade 9.600:-

Hot Country liners

Sedan 2001 har vi dansat linedance i Arvika. Efter ett antal år med medlemskap i andra föreningar, beslutades att en egen förening skulle startas.
Hot Country Liners Arvika, bildades i maj 2006.

Klubben har i dag åttio aktiva dansare och cirka hundratrettio medlemmar.
Vi har sedan september 2006 hyrt in oss i en mysig lokal på ”vinden” i Jössefors Folkets Hus.

Efter många timmars målning och golvläggning, fick vi till slut den träffpunkt vi letat efter.
Sedan alla sökt igenom sina skåp och vrår hemma, har vi nu lyckats få ihop saker att fylla rummet med.
Under fliken ”bilder” kan du se hur vår träningslokal ser ut idag.

 
De tjänade 8.100:-

If Troja Ljungby