Ladda ner vår produktkatalog Freshab Räkna ut hur mycket ni tjänar

Tjäna pengar till klassen med hjälp av Freshab

Att åka på klassresa är något många ser fram emot att få göra åtminstone en gång under sin skoltid. En skolresa kräver dock en rejäl klasskassa som kan ta lång tid att spara ihop. Men genom försäljning av våra lättsålda kvalitetsprodukter har många klasser snabbt tjänat ihop pengar till klasskassan och kunnat åka på den där resan de drömt om att göra.

Vi hjälper er tjäna pengar till klassresan

Genom att sälja våra produkter kan ni snabbt tjäna pengar till klassresan som ni satt upp som mål, oavsett om destinationen är när eller fjärran. Det inte enbart lönar sig att sälja våra produkter, det är också väldigt enkelt och roligt att tjäna pengar till klassen med dem. Självklart kan vi bistå med tips och råd om hur ni säljer på bästa sätt.

För att komma igång och tjäna pengar till er klassresa fyller ni i formuläret nedan. När ordern sänts får du ett bekräftelsemail och besked om förväntat leveransdatum.

Klassförsäljning med hög lönsamhet

Vår lösning ”Sälja direkt” är framtaget för att ni ska kunna tjäna pengar till klasskassan utan en allt för stor risk. Hos oss ger olika produkter olika mycket i förtjänst, som mest upp till 55 %. Det kan vara något att tänka på vid valet av produkter ni vill sälja.

Under fliken produkter kan ni se vilken förtjänst de olika produkterna ger. Ett mål kan vara att varje elev i klassen säljer 8st 5-pack tandborstar eller någon annan av våra produkter. Något alla brukar klara av på 60 dagar, då det innebär ett sälj i veckan.

Nedanför hittar ni information om produkterna som visar på hur mycket ni kan tjäna.

Då det ska vara enkelt och roligt att tjäna pengar till klassen ger vi er alltid:

-  60 dagar returrätt
-  60 dagar kredit
-  Fri frakt (vid beställning över 5000:-)
-  Förtjänst upp till 55 %

Vill ni veta mer om våra produkter eller hur det är att sälja dem? Vill ni sätta igång och göra något roligt tillsammans samtidigt som ni tjänar pengar till föreningen? Kontakta oss på Freshab idag eller så lägger ni er order direkt!

 

5-pack tandborstar

Ni säljer varje förpackning (som innehåller 5 tandborstar + reserör) för 100kr och ni tjänar hela 55kr till klassen/laget.
Läs mer om den här produkten

Första hjälpen – medium

Ni säljer varje kit för 200kr och ni tjänar hela 100kr till klassen/laget.
Läs mer om den här produkten 

Rosor / Blommor

Ni säljer ett 3-pack rosor för 90kr och ni tjänar hela 36kr till klassen/laget.
Läs mer om den här produkten

Fryspåsar

Ni säljer ett paket fryspåsar för 70kr och ni tjänar hela 32kr till klassen/laget.
Läs mer om den här produkten